LEVERINGSVOORWAARDEN LOFT 1/12

Algemeen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Afmetingen zijn in cm, kleuren en vorm kunnen iets afwijken van de foto op de website. Alle miniaturen zijn gemaakt voor schaal 1/12. De artikelen van LOFT 1/12 zijn niet geschikt als speelgoed voor kleine kinderen.

Bestelling en betaling
Bestellen doe je door een berichtje te sturen naar info@loft1-12.nl. Vermeld in je bericht je contactgegevens (naam, mailadres,  leveringsadres),  en naam en kleur van het gewenste artikel.  Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat je akkoord gaat met deze leveringsvoorwaarden.

Na bestelling ontvang je van LOFT 1/12 een bevestigingsmail  met betaal- en leveringsinformatie.  Wanneer LOFT 1/12 na 14 dagen geen betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd en het artikel terug in de voorraad geplaatst. Als je de artikelen alsnog wil ontvangen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen.

Artikelen van LOFT 1/12 worden in beperkte oplage in eigen werkplaats gemaakt of bewerkt. De website wordt continue bijgehouden, mocht een artikel toch niet meer beschikbaar zijn dan nemen wij direct contact met je op.

Verzending
Zodra de betaling is binnengekomen verzendt LOFT 1/12 in de regel binnen 3 dagen de artikelen stevig verpakt via Post NL.  Als afleveradres geldt het adres dat bij de bestelling is doorgegeven. LOFT 1/12 is niet verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens het transport door Post NL.

LOFT 1/12 brengt alleen de Post NL porto kosten in rekening, er worden geen aanvullende verpakkings- en verzendkosten berekend. Bij bestelling van meerdere artikelen tegelijk wordt slechts een maal portokosten berekend..

Artikelen kunnen ook op de eerstvolgende beurs bij de stand van LOFT 1/12 worden afgehaald, in dat geval betaal je uiteraard geen porto kosten en krijg je een kleine attentie.

Klachten
Als je een klacht hebt over een geleverd artikel, dan zal LOFT 1/12 proberen om deze naar tevredenheid van beide kanten op te lossen. Mail je klacht naar  info@loft1-12.nl , met een omschrijving van de klacht en je contactgegevens. Als het enigszins mogelijk is krijg je binnen 3-5 werkdagen antwoord. 

Privacy
LOFT 1/12 respecteert de privacy van haar klanten en behandelt persoonlijke informatie altijd vertrouwelijk. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld.

© 2022 – LOFT 1/12