OVER LOFT 1/12

Over LOFT 1/12

De miniaturen van LOFT 1/12 zijn origineel, betaalbaar en gemaakt in eigen werkplaats.

Origineel: omdat ze niet in grote dozen uit China of de USA komen, maar uitsluitend in kleine aantallen beschikbaar zijn.
Op beurzen verkoop ik ook unica: miniaturen waarvan er echt maar 1  bestaat.

Betaalbaar: ik bewonder het werk van de echte miniaturisten intens. Zelf ben ik van nature ongeduldig dus er zitten geen uren werk in elk stuk. Hierdoor zijn de miniaturen voor een relatief lage prijs te koop.

Gemaakt in eigen werkplaats: alle miniaturen worden in eigen werkplaats gemaakt of aangepast. Ook (her)gebruik ik bestaande materalen en onderdelen, waarvoor ik rommelbeurzen en kringloopwinkels afstruin.

Ik heb geen (web)winkel, maar verkoop mijn spullen vooral op poppenhuisbeurzen. Kijk op de BEURSAGENDA waar je LOFT 1/12 de komende tijd kunt vinden.

Misschien zien we elkaar daar!

Ellen.