OVER LOFT 1/12

Over LOFT 1/12

De miniaturen van LOFT 1/12 zijn origineel, betaalbaar en gemaakt in eigen werkplaats.

Origineel: omdat ze niet in grote dozen uit China of de USA komen, maar uitsluitend in kleine aantallen beschikbaar zijn.
Op beurzen verkoop ik ook unica: miniaturen waarvan er echt maar 1 exemplaar bestaat.

Betaalbaar: ik bewonder het werk van de echte miniaturisten intens. Zelf ben ik van nature ongeduldig, dus er zitten geen dagen werk in in mijn miniaturen. Hierdoor zijn ze voor een relatief lage prijs te koop.

Gemaakt in eigen werkplaats: alle miniaturen worden in eigen werkplaats gemaakt of aangepast. Waar mogelijk gebruik ik bestaande materalen en onderdelen, vaak afkomstig van rommelbeurzen en kringloopwinkels.

Ik heb geen (web)winkel, maar verkoop mijn miniaturen op beurzen voor poppenhuis- en miniaturen, en ook via deze website.

HIER kun je meer lezen over het bestellen van mijn producten.

Op de BEURSAGENDA kun je zien op welke beurzen je LOFT 1/12 kunt vinden.

Misschien zien we elkaar daar!

Ellen.